Velkommen Til Aisope Danmark Butik

Handelsbetingelser

REFERENCE TRANSAKTIONER

Når du foretager et køb med Paypal på vores hjemmeside, bruger du referencetransaktioner. Referencetransaktioner tillader hurtigere afregning, når du vil købe flere produkter efter dit første køb ved hjælp af Paypal.

OVERSIGT

Dette websted drives af AISOPE CO., LTD (41 Devonshire Street Ground Floor Office 1, London, United Kingdom, W1G 7AJ). På hele siden henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til AISOPE CO., LTD. Europa tilbyder dette websted, inklusive al information, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, forudsat at du accepterer alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Ved at besøge vores websted og / eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Handelsbetingelser", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker, der er henvist til heri. og / eller tilgængelig via hyperlink. Disse Handelsbetingelser gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, sælgere og / eller bidragydere af indhold.

Læs disse Handelsbetingelser omhyggeligt, inden du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse Handelsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne i denne aftale, kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse Handelsbetingelser betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse Handelsbetingelser.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den aktuelle butik, er også underlagt Handelsbetingelser. Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af Handelsbetingelser på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller udskifte dele af disse Handelsbetingelser ved at sende opdateringer og / eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at kontrollere denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

Følgende materialer er ikke tilladt på AISOPE
Ingen tekst eller billeder, der krænker intellektuelle ejendomsrettigheder, herunder, men ikke begrænset til ophavsret, varemærker og privatlivets fred / reklame.
Ingen tekst eller billeder af uanstændighed, pornografi eller nøgenhed, der ikke er kunstnerisk.
Ingen tekst eller billeder, der tilskynder til eller glorificerer stofbrug / misbrug. Ingen overdreven vold.
Intet indhold, der er ærekrænkende eller ærekrænkende. Intet indhold, der med rimelighed kan betragtes som chikanerende, truende eller på anden måde skadeligt.
Ingen hadefuld tale. Intet indhold, der med rimelighed kan betragtes som diskriminerende baseret på race, etnicitet, national oprindelse, seksuel orientering, køn, kønsidentitet eller handicap. Intet indhold, der overtræder eller tilskynder nogen anden til at overtræde nogen lov.
Alle produkter, der anses for uacceptable i henhold til ovenstående regler, eller som anses for stødende eller i dårlig smag efter AISOPEs eneste vurdering, vil blive annulleret og fjernet fra Marketplace med eller uden varsel

AFSNIT 1 - ONLINE BUTIKVILKÅR
Ved at acceptere disse Handelsbetingelser erklærer du, at du mindst er myndighedsalderen i din stat eller provins, eller at du er myndighedsalderen i din stat eller provins, og at du har givet os dit samtykke til at tillade af dine mindre afhængige til at bruge dette websted. Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og du må heller ikke ved brugen af ​​tjenesten overtræde nogen lovgivning i din jurisdiktion (inklusive men ikke begrænset til lovgivning om ophavsret).
Du må ikke overføre orme eller vira eller nogen kode af destruktiv karakter.
Overtrædelse eller overtrædelse af nogen af ​​vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig ophør af dine tjenester.

AFSNIT 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder os ret til når som helst at nægte at servicere nogen af ​​enhver grund. Du forstår, at dit indhold (ekskl. Kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig og tilpasse sig de tekniske krav til forbindende netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk. Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller enhver kontakt på webstedet, gennem hvilken tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os .
Overskrifterne, der anvendes i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse Vilkår.

AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDFÆRDIGHED OG TIDLIGHED AF INFORMATION
Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er korrekte, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på dette websted er på egen risiko.
Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre indholdet på dette websted, men vi er ikke forpligtede til at opdatere nogen oplysninger på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores side.

AFSNIT 4 - ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER
Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) uden varsel til enhver tid.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for ændringer, prisændringer, suspension eller afbrydelse af tjenesten. Efter at have købt et produkt, kan vi give dig mulighed for at købe et andet produkt fra vores butik mod ekstra omkostninger. Du er velkommen til at acceptere eller afvise denne opsalg efter eget skøn.

AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)
Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller udskiftes i henhold til vores Retur og refusion.
Vi har gjort alt for at vise de farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken, så nøjagtigt som muligt. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af nogen farve er korrekt.
Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi udøver muligvis denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængden af ​​produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel efter eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller en tjenesteydelse, der foretages på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andet materiale, der er købt eller opnået af dig, vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

AFSNIT 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERING OG KONTOINFORMATION
Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der placeres af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring i eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores eneste vurdering ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.
Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger til alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For flere detaljer, se vores returpolitik.

AFSNIT 7 - VALGFRIE VÆRKTØJ
Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har nogen kontrol eller input over.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden nogen garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi har intet ansvar overhovedet, der opstår eller relaterer til din brug af valgfri tredjepartsværktøj.
Enhver brug af dig af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker udelukkende på din egen risiko og skøn, og du skal sikre dig, at du er fortrolig med og godkender de vilkår, hvorpå værktøjer leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere.
Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via hjemmesiden (inklusive frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester er også underlagt disse Handelsbetingelser.

AFSNIT 8 - TREDJEPARTS LINKS
Visst indhold, produkter og tjenester tilgængelige via vores service kan omfatte materiale fra tredjeparter.
Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har ikke noget ansvar eller ansvar for tredjepartsmateriale eller websteder eller for andet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå omhyggeligt tredjeparts politikker og praksis, og sørg for at forstå dem, før du går ind i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.

AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, TILBAGEBUD OG ANDRE INDLÆG
Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke bidrag (for eksempel konkurrenceindlæg) eller uden en anmodning fra os, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, via post eller på anden måde (samlet, 'kommentarer'), accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde anvende kommentarer på ethvert medium, som du videresender til os. Vi er og skal ikke være forpligtede
(1) til at opretholde fortrolige kommentarer;
(2) at betale erstatning for eventuelle kommentarer eller
(3) for at svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores eget skøn er ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt eller krænker nogen parts intellektuelle ejendom eller disse Handelsbetingelser.
Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts ret, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke indeholder injurierende eller på anden måde ulovligt, voldeligt eller uanstændigt materiale eller indeholder computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer, du fremsætter, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

AFSNIT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER
Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores Fortrolighedspolitik. For at se vores Fortrolighedspolitik.

AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDLØSNINGER
Lejlighedsvis kan der være oplysninger på vores websted eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller kommissioner, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige når som helst uden forudgående varsel (inklusive efter at du har afgivet din ordre) .
Vi forpligter os ikke til at opdatere, ændre eller afklare oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted, herunder uden begrænsning prisoplysninger, undtagen som krævet i loven. Ingen specificeret opdatering eller opdateringsdato, der er anvendt i Tjenesten eller på et relateret websted, bør tages for at indikere, at alle oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12 - FORBUDT ANVENDELSE
Ud over andre forbud som beskrevet i Handelsbetingelser er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold:
(a) til ethvert ulovligt formål;
(b) at bede andre om at udføre eller deltage i ulovlige handlinger;
(c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige regler, regler, love eller lokale ordinancer;
(d) at krænke eller krænke vores immaterielle rettigheder eller andres immaterielle rettigheder;
(e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, ærekrænke, bagvaskelse, nedværdigelse, skræmme eller diskriminere baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap;
(f) at indsende falske eller vildledende oplysninger
(g) at uploade eller transmittere vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kan bruges på nogen måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller et relateret websted, andre websteder eller Internettet;
(h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger
(i) at spam, phish, pharm, påskud, edderkop, crawl eller skrabe;
(j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål eller
(k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne på Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted for overtrædelse af nogen af ​​de forbudte anvendelser.

AFSNIT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING
Vi garanterer ikke, repræsenterer eller garanterer, at din brug af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, er nøjagtige eller pålidelige.
Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.
Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på din eneste risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) 'som de er' og 'som tilgængelige' til din brug uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, handelskvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.
AISOPE CO., LTD, vores direktører, officerer, medarbejdere, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere er under ingen omstændigheder ansvarlige for enhver skade, tab, krav eller enhver direkte, indirekte, tilfældig, strafbar , specielle skader eller følgeskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt fortjeneste, tabte indtægter, tabte besparelser, tab af data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, erstatning (herunder uagtsomhed), strengt ansvar eller på anden måde , der stammer fra din brug af en af ​​tjenesten eller produkter købt ved hjælp af tjenesten eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller mangler i nogen indhold eller ethvert tab eller skader af enhver art, der opstår som et resultat af brugen af ​​tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængelige via tjenesten, selv hvis de får råd om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, som loven tillader.

AFSNIT 14 - ERSTATNING
Du accepterer at skadesløse, forsvare og holde AISOPE CO., LTD og vores moderselskab, datterselskaber, datterselskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte uskadelige fra ethvert krav eller kræve, herunder rimelige advokatsalærer, stillet af enhver tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse Handelsbetingelser eller de dokumenter, de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af enhver lov eller en tredjeparts rettigheder.

AFSNIT 15 - SÆRLIGHED
I tilfælde af at en bestemmelse i disse Handelsbetingelser bestemmes for at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre være eksigibel i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den ikke-håndhævelige del anses for at være adskilt fra disse Handelsbetingelser, en sådan beslutning påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​andre resterende bestemmelser.

AFSNIT 16 - AFSLUTNING
Parternes forpligtelser og forpligtelser forud for opsigelsesdatoen skal overleve opsigelsen af ​​denne aftale til alle formål. Disse Handelsbetingelser er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse Handelsbetingelser ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores side.
Hvis du efter vores eneste vurdering undlader, eller vi har mistanke om, at du har undladt at overholde vilkår eller bestemmelser i disse Handelsbetingelser, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden varsel, og du forbliver ansvarlig for alle skyldige beløb op til og herunder opsigelsesdatoen og / eller følgelig kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller enhver del deraf).

AFSNIT 17 - HELE AFTALE
Hvis vi ikke udøver eller håndhæver nogen rettigheder eller bestemmelser fra disse Handelsbetingelser, udgør det ikke et afkald på en sådan ret eller bestemmelse. Disse Handelsbetingelser og eventuelle politikker eller driftsregler, der er indsendt af os på dette websted eller med hensyn til Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af Tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag, uanset om mundtligt eller skriftligt mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til, tidligere versioner af Handelsbetingelser).
Eventuelle uklarheder i fortolkningen af ​​disse Handelsbetingelser skal ikke fortolkes mod den udarbejdende part.

AFSNIT 18 - LOVGIVNING
Disse servicebetingelser og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer dig tjenester, er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovene i Storbritannien og Danmark.

AFSNIT 19 - ÆNDRINGER TIL Handelsbetingelser
Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af Handelsbetingelser på denne side.
Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller udskifte dele af disse Handelsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller Tjenesten efter udstationering af ændringer til disse Handelsbetingelser udgør accept af disse ændringer.

Kontakt os

Bemyndiget til at repræsentere: Alex Burman
Kontoradresse: 41 Devonshire Street Ground Floor Office 1 London, W1G 7AJ, United Kingdom
E-Mail: sales@aisope.dk
Svartid: om 48 timer
Telefon: +447761980356
Tid: Mandag - Fredag, 9.00 - 18.00 (GMT+2)