Velkommen Til Aisope Danmark Butik

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmeside Ansvarsfraskrivelse

Indholdet præsenteret af AISOPE CO., LTD på https://www.aisope.dk er udelukkende til generel information. Indholdet præsenteret på hjemmesiden er skabt med ærlige hensigter. Vi kan dog ikke give nogen form for repræsentation eller garanti, hverken udtrykkelig eller underforstået, med hensyn til gyldigheden, fuldstændigheden, korrektheden eller tilgængeligheden af ​​noget indhold, der præsenteres på webstedet.
Der er ingen omstændigheder, hvor vi er ansvarlige over for dig for skader eller tab af nogen form som følge af din brug af denne hjemmeside eller din tillid til indhold, der frit præsenteres på hjemmesiden. Ved at bruge hjemmesiden og stole på ethvert indhold, der præsenteres, gør du det udelukkende på egen risiko.

Ansvarsfraskrivelse for tredjepartslinks

Denne hjemmeside kan indeholde eller kan give via hjemmesiden links til websteder og/eller indhold genereret af tredjeparter. Disse links bliver ikke gennemgået eller revideret for gyldigheden, fuldstændigheden eller rigtigheden af ​​de oplysninger, vi har givet.
Vi verificerer, støtter, garanterer eller accepterer ikke ansvar for nøjagtigheden eller gyldigheden af ​​nogen information eller indhold, der er oprettet af tredjepartswebsteder med links på denne hjemmeside. Vi vil ikke være part i eller påtage os ansvar for at overvåge nogen transaktionsaktivitet mellem dig og tredjeparten.

Professionel ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside kan og indeholder ikke råd vedrørende boligforbedring og byggehandel. Indholdet i boligforbedring og bygningshandel præsenteres kun til generel information og undervisningsformål. Det er ikke en erstatning for professionel rådgivning.
Derfor vil vi råde dig til, at før du foretager nogen handlinger som følge af de præsenterede oplysninger, vil vi opfordre dig til at rådføre dig med relevante fagfolk. Vi yder ikke boligforbedrings- og byggehandelsrådgivning. Brugen eller tilliden til enhver information, der præsenteres på webstedet, er udelukkende på din egen risiko.

Udtalelser Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesiden kan indeholde anmeldelser og udtalelser fra forbrugere af vores produkter. Disse vil afspejle den virkelige oplevelse og de personlige refleksioner hos disse brugere. Da disse er personlige refleksioner, er de muligvis ikke automatisk repræsentative for alle forbrugere af vores produkter. Vi hævder ikke, og du bør ikke antage, at alle forbrugere vil have den samme oplevelse af vores produkter, og at dine individuelle resultater kan variere.
Synspunkterne og meningerne i anmeldelserne og udtalelserne er udelukkende fra den person, der har indsendt dem. Disse vil ikke afspejle synspunkter og meninger fra AISOPE CO., LTD. De personer, der afgiver anmeldelser eller udtalelser, er ikke tilknyttet os og modtager ikke vederlag eller kompensation for deres udtalelser.